# СОЛАРИУМ ERGOLINE

Защо желаем да придобиваме тен?

Хората желаят да почерняват по различни психологически или физиологични причини. Повечето търсят козметичната стоиност на тена, която им придава самочуствие и влияе положително на настроението им. Други искат да стимулират допълнителното производство на Витамин D в тялото си.

Как посещаването на солариум влияе на производството на Витамин D?

Последни изследвания, публикувани в Archives of Internal Medicine, показват че тези с най-ниски нива на Витамин D имат двойно по-голям риск от заболяване от сърдечни болести, сравени с тези с по-високо съдържание на витамина. Изследователите цитират „намалено излагане на UV лъчи” като причина за липсата на Витамин D при много хора. Така че, за да увеличите съдържанието на Витамин D в организма си, трябва да увеличите излагането си на UV лъчи – било то на слънце или солариум.

Колко излагане на ултравилоетови лъчи е нужно за да увеличите количеството на Витамин D в кожата си?

Ако сте с по-светла кожа, експертите измерват излагането на UV светлина за 10 минути да увеличават наличието на Витамин D в тялото Ви с 10 000 единици. Ако сте с по-тъмна кожа, ще е нужна повече UV светлина, съответно по-дълго време излагане на ултравиолетови лъчи.

Колко време е нужно да се придобие тен?

При всеки човек скоростта на почерняване е различна в заивисимост от типа кожа, която има. Хората с тъмна кожа обиковено почерняват по-бързо от тези със светла кожа. По принцип за 10-15 посещения, минимум през ден, максимум 4 пъти в седмицата, ще придобиете стабилна база за тен. Колко бързо ще потъмнее Вашата кожа също така зависи и дали използвате козметика за солариум за да максимизирате резултатите си от излагане на ултравиолетови лъчи.

Ergoline ESPRIT 770 Dynamic Power

  • 46 UV лампи, всяка от по 160 вата, в областта на тялото и три 500-ватови устройства за загар на лицето:
  • Turbo Power версията на топ модела от серията Evolution на Ergoline.
  • Топ моделът от серията Evolution предлага прогрес, комбиниран с перфектност:
  • Balanced Tan за особено равномерен тен – освежаващо усещане по време на почерняването и неутрализиран UV-мирис от Aqua Fresh & Aroma.

Насладете се на процедура в ESPRIT 770 Dynamic Power в Атама Уелнес Клуб!

МАРКОВА КОЗМЕТИКА HEMPZ

Продуктите на Американската компания HEMPZ са вече и в България.
Цялата гама oт лосиони за тяло, душ-гелове и пилинги са създадени на базата на 100% чист екстракт от конопено семе, който е мощен антиоксидант.

Обогатени са с натурални масла от Ший и Женшен, както и с Витамини А, C и Е. Резултатът е комплексна и безкомпромисна грижа за всички типове кожа.

Божествените аромати пленяват и оставят дълготраен свеж нюанс.

Ефектът? Той остава единствено и само за Вас.

Насладете му се!