# СПА ЦЕНТЪР

Атама Уелнес Клуб предлага всички съвременни удобства за активна тренировка и възстановяваща почивка. При нас превръщате своето ценно време в още по-ценни резултати.

В умелите ръце на нашите професионални терапевти ще прогоните стреса и умората от забързаното ежедневие и ще възстановите своя душевен и телесен баланс.

Магнетичната атмосфера на масажните студиа ще ви потопи в един необикновен свят на меки звуци, вдъхновяващи аромати и мечтана хармония. Благоуханни ароматерапии и релаксиращи масажи ще ви отведат към екзотични и топли места.

САУНА и ПАРНА БАНЯ

Отпуснете се и релаксирайте, докато успокояващата топлина пречиства цялото Ви тяло. Предимствата от ползата на сауната са известни – подобряване на кръвообращението и сърдечно-съдовата дейност, облекчаване на ставни болки, намаляване на целулита и загуба на телесна мазнина, облекчаване на артритни болки и дълбоко почистване на кожата.

Класическият финландски дизайн, красивата изработка от северен бор и естествена приятна светлина превръщат сауната в предпочитано място, което ще посещавате отново и отново…

МАСАЖИ И ТЕРАПИИ

Изживейте насладата от масажните процедури в Атама Спортен Клуб с професионално квалифицираните масажисти и разнообразието от масажи.
Ароматерапия – подарете на тялото си едно блажено изживяване!
Лечебният ефект на ароматерапията се постига чрез втриването в кожата на масла, извлечени от блахоуханни цветя. По този начин ароматерапията дарява на тялото:

* Спокойствие
* Емоционален и хормонален баланс
* Премахване на стреса
* Подмладяване и още …

Нашата ценова листа за СПА процедури и масажи

ИЗтегли