# ФИТНЕС ЗАЛА

Тук, в АТАМА УЕЛНЕС КЛУБ, ние вярваме, че за Вас спортът ще бъде неповторимо удоволствие, а не скучно задължение. Нашата фитнес зала предлага най-модерното и комфортно Technogym оборудване, съчетано с приятна клубна атмосфера.

Фитнес уредите “ТЕХНОДЖИМ” са символ на италианския дизайн, лукса и технологичните нововъведения. Те присъстват във всички престижни фитнес клубове в САЩ, Европа и Азия. С тази марка са оборудвани над 55 000 фитнес центрове в света, включително и най-добрите хотели, спа и възстановителни центрове. “Техноджим” намира място и в над 150 000 частни домове, сред които тези на Мадона, Джорджо Армани, Долче и Габана и др. Изборът на 350 милиона потребители!

www.technogym.bg

PURE STRENGTH

За първи път в България в новия клуб е представена серията за силова тренировка PURE STRENGTH на Техноджим, чиято премиера бе на Олимпийските игри в Пекин 2008. Серията е истинско предизвикателство за любителите на високи спортни постижения и ефективни силови тренировки!

КАРДИО УРЕДИ EXCITE

Усъвършенствана гама от кардио оборудване на фитнес лидера Technogym, окомплектовано както с класически, така и с най-съвременни конзоли за управление и тренировъчни програми – VISIOWEB и UNITY с безжично свързване към вашия смартфон.
Уредите от серията EXCITE ви дават възможност да ги свържете към своя профил в MyWellnеss и да тренирате по персонализираната си тренировъчна програма. Можете да проследявате прогреса си и да се забавлявате докато сте в залата с телевизия на живо, музика, интернет, достъп до социални медии и игри.

KINESIS ONE

Уникална новост в клуба е и системата за движение KINESIS ONE – революционната концепция за движение и тренировка на тялото и духа. Системата дава възможност за изпълнение на над 200 естествени движения и упражнения само на 1 кв. метър.