newsletter

Фитнес зала

всички услуги

Фитнес уредите "ТЕХНОДЖИМ" са символ на италианския дизайн, лукса и технологичните нововъведения. Те присъстват във всички световно известни хотели и вериги – Бурж Ал Араб и Гранд Хайат в ОАЕ, Терм Марин в Монте Карло, в престижни фитнес клубове в САЩ, Европа и Азия. С тази марка са оборудвани над 35 000 фитнес центрове в света включително и най-добрите спа и възстановителни центрове. "Техноджим" намира място и в над 20 000 частни домове, сред които тези на Мадона, Джорджо Армани, Долче и Габана и др. Изборът на 250 милиона потребители!

За първи път в България в новия клуб е представена серията за силова тренировка PURE STRENGTH на Техноджим, чиято премиера бе на Олимпийските игри в Пекин 2008. Серията е истинско предизвикателство за любителите на високи спортни постижения и ефективни силови тренировки!

Уникална новост в клуба е и системата за движение KINESIS ONE – революционната концепция за движение и тренировка на тялото и духа. Системата дава възможност за изпълнение на над 200 естествени движения и упражнения само на 1 кв.метър. Шедьовърът в Кардио тренировките VARIO EXCITE също е част от иновационната политика на клуба. Уредът следва темпото на потребителя и се адаптира към желаното движение. Това е и кардио уредът с най-висок разход на калории. Любимият уред на Мадона WAVE от Техноджим също ще бъде на разположение на клиентите на клуба.

Инструктори фитнес зала:

камен

Камен Радилов

Спорт: Карате, лека атлетика, от 2000 г. насам - фитнес и бодибилдинг

Образование: Природо-математическа Гимназия с профил биология и химия, в момента 5-та година рехабилитация и кинезитерапия в Медицински Университет – София

Допълнителни квалификации: Technogym Master Trainer и KINESIS Master Trainer

Стаж: от 2006 до момента - фитнес инструктор и персонален треньор

Изтеглете нашата пълна ценова листа Download our complete price list

© Atama Wellness and Spa Всички права запазени