newsletter

Спа център

всички услуги

Ние държим на качеството на услугите и на доброто обслужване. За да се насладите на престоя си при нас, Ви молим да спазвате общоприетия спа етикет: За спа- процедурите е желателно да си направите предварително резервация.

Моля, спазвайте уговорения час. При закъснение по-голямо от 15 мин. ние запазваме правото си да съкратим съответната процедура или да я откажем с цел да не безпокоим останалите клиенти.

Ако нямате възможност да дойдете в записания от Вас час, ще сме Ви благодарни да ни уведомите 24 часа предварително. При направена резервация и неявяване без предварително отказване на часа се удържа 50% неустойка при следващото Ви посещение.

Ако имате специфични здравни оплаквания, моля да уведомите терапевта предварително, за да може да Ви предложи подходящата за Вас процедура. "Атама Уелнес Клуб" не носи отговорност при наличие на алергии, ако сте бременна или приемате специфични лекарства, ако предварително не сте ни информирали за това.

Ако желаете да Ви обслужва конкретен терапевт от нашия екип, молим да ни уведомите предварително.
Ние си запазваме правото да отказваме обслужване на хора с агресивно поведение, както и на хора под въздействието на алкохол или наркотици.

Изтеглете ценова листа SPA

© Atama Wellness and Spa Всички права запазени