# HYPOXI

Kак действа НYPOXI?

Австралийски проучвания сочат, че около 80% отжените и 45% от мъжете са недоволни от своето тяло. В много случаи това чувство на неудовлетвореност произтича от неспособността ни да намалим размерите си в някои зони, въпреки съчетанието на здравословна диета и енергични упражнения.

Локализираните мастни депозити и целулитът са резултат от генетичната ни предразположеност за натрупването и съхраняването им в определени области на тялото. Повечето от нас имат неравномерна кръвна циркулация. Това означава, че кръвните потоци нахлуват по-лесно в някои части на тялото, отколкото в други.

Кръвта е “превозното средство” за пренос на кислород, мастни киселини и хранителни вещества в организма. Тя играе решаваща роля при изгарянето на мазнините. Ако оросяването с кръв в част от тялото е ограничено, мазнините там изгарят по-трудно в сравнение с частитe с добро кръвоснабдяване. Този факт обяснява защо много от нас трудно отстраняват мазнините и целулита от определени области, въпреки подходящия хранителен режим и високото ниво на физическа активност.

Защо HYPOXI работи?

В основата на HYPOXI терапията е третирането на специфичните области на тялото като бедра, корем, крака, седалище и кожа. Вакуумът насочва кръвта към мастната тъкан и я насища с мастни киселини. Последващата фаза на налягане позволява на кръвта да бъде изтласкана извън проблемните зони в общия кръвен поток. Откривателят на HYPOXI д-р Норберт Eгер обяснява, че ако се стимулира притокът на кръв към определена област на тялото, може да се ускори скоростта, с която мастните киселини се метаболизират на същото място. Физическата активност е жизненоважна при изгарянето на мазнините. Д-р Eгер и неговият екип от лекари съчетават терапия и упражнения и така успяват да увеличат притока на кръв към определени части на тялото.

HYPOXI е революционна терапия, тъй като това е първата научно доказана технология, при която лечението манипулира тялото и собствените му циркулаторни модели, за да ускори загубата на мазнини в определени области. Независими изследвания показват, че клиентите на HYPOXI губят до 3 пъти повече от обиколката си в третираната област, отколкото тези, които ползват само конвенционални упражнения.

След контролирано проучване сред 530 жени HYPOXI методът доказва предимствата си при:

  • Загубата на мазнини на корема, ханша и бедрата;
  • Видимото подобрение кожата;
  • Увеличението на метаболизма на мазнините;
  • Подобрението на кръвната циркулация;
  • Лимфния дренаж;
  • Намаляването на целулита;
  • Чувството за подмладяване и свежест;

Онлайн HYPOXI консултация

ПОПЪЛНЕТЕ НАШАТА АНКЕТНА КАРТА